srijeda, 21. rujna 2016.

Betonske kocke cijene

Betonske kocke cijene Betonske kocke cijene Betonske kocke prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: betonske kocke. Debljina: 5 cm -4 formata na paleti U jednom redu pakiranja (palete) Domino.

Betonske kocke cijene
Betonske kocke cijene
SEMMELROCK DOMINO betonske kocke isporučuju se u kombiniranoj formi. Ovom vrstom opločenja omogućeno je neometano.
Betonske kocke cijene
Betonske kocke cijene
BETONSKE CIJEVI DUŽINE 1000 mm (As podnožjem, BD betodan djevi veće tjemene nosivosti).


Behaton ploce kocke slagalice sive i crvene betonska galanterija. Postavljanje betonske kocke, kocka betonska galanterija. Industrija betonskih opločnika i građevinskog materijala. Preljevni bazen do 24 m2, monolitne betonske konstrukcije, izveden u staklu. OVDJE možete pronaći naš novi katalog betonske galanterije. Tucanika treba 3-4 m3, s prijevozom oko 100 eura, najveæa stavka su oèito kocke.


Betonske kocke cijene
Opločnici, betonske kockice za opločavanje svih vrsta podloga, dvorišta i slično. Razmisljali smo i o onim kockama ali love za to nemamo. Krovni nosač betonska kocka tip GKNB 02 namjenjena je za montažu plosnatog vodiča širine do 30 mm na ravne krovove. Sastavljena je od nosača tipa GZNT. Dimenzije travne kocke su 40 x 60 x 10 cm, sa šupljim prostorom 10 x10 cm, ide- alnim za popunjavanje zemljom i sijanje. BOSSIN - betonski proizvodi i proizvodi od prirodnog kamena, jarboli i zastave.


Vlastita proizvodnja sirovine daje izuzetno konkurentne cijene naših proizvoda. Ponuda betonskih ploča za vrtove različitih uzoraka i dimenzija. Betonski opločnici izrađuju se od prirodnih sirovina, pa se kada je t…. Cijene radova dane u ovom ponudbenom Troškovniku odnose se na jediničnu cijenu gotovog. Stavio bih one male betonske kocke na dvoriste. Ručno rušenje zidova od opeke i betonskih bloketa.


Ukoliko nije drugačije ugovoreno, sve cijene su izražene fco fabrika “Binis”. MI-BLOK betonska galanterija Gašinci, proizvodi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.