utorak, 20. rujna 2016.

Chevrolet spark karakteristike

Chevrolet spark karakteristike Mali gradski automobil, Spark, sada već u drugoj generaciji, u posljednje je vrijeme. Spark, manje goriva, manja registracija, konja dosta za grad. Motor i više nego isproban 3 cilindraš.

Chevrolet spark karakteristike
Konkurencija u A segmentu je oštra, ali Spark je i dalje na samom vrhu. MT5 68KS karakteristike i specifikacije: snaga motora, ubrzanje, maksimalna brzina, potrošnja, dimenzije i ostalo. Karakteristike "zrelijeg" izgleda novog modela ogledaju se u. CHEVROLET SPARK 5 VRATA- TEHNIČKE KARAKTERISTIKE.
Chevrolet spark karakteristike
Spark ovog proljeća slavi već treći rođendan.


Spark� je i inače skup automobil, bez obzira na to da li se upoređuje sa. Najpozitivnija karakteristika ovog mališana je njegova potrošnja koja se po gradu kreće oko 4,5-5 litara na 100km! Dok na otvorenoj cesti pri brzinama oko. Matiz je gradski microvan kojeg je od 1998. Daewoo, a kod nas se od početka 2004. Da biste ih mogli pogledati potreban vam je Adobe Reader. Obje verzije ponudit će izvrsne vozne karakteristike i upravljanje, sportski.


Chevrolet Aveo sviđa se mladima kao i mladima u srcu.

Chevrolet spark karakteristike
Verzije modela, cena, performanse, mogucnosti kreditiranja, popusti. Zahvaljujući malim dimenzijama idelan je za „provlačenje“ kroz gradske gužve. Najprej so bili trije koncepti, med njimi Beat, za katerega je glasovalo največ ljudi, in General Motors je. Spark je značajen avtomobil za značajne ljudi in morda je to botrovalo odločitvi. Lokacija vozila: Virovitičko-podravska.


KW; Vrata: 5; ABS; elektro-hidraulični servo upravljač; 3-kraki volan, (PU); Vazdušni jastuci, 2x frontalni. Ne znam da li je to samo do mog auta, ili je ovo karakteristika svih iz ove generacije, ali meni je ovo prevelika potrosnja. Evropski kupci se za modele poput Sparka naj? Preskoči na odjeljak sedišta i stilizovane karakteristike - Unutra ćete videti da Spark nije pretrpan, kao i da je dobro osmišljen.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.