utorak, 20. rujna 2016.

Piti pivo svaki dan

Piti pivo svaki dan Ima 27 godina i kako to ja vidim, previše pije. Ona je previše mlada da bi bila alkoholičar. Svaki dan popije barem dvije ili tri pive, a često se zna napiti i popiti desetak piva.

Piti pivo svaki dan
Umjerenost je ključna kada je alkohol u pitanju, a što se tiče piva. Sto se tice mene, ja popijem svaki dan par piva, ovisi, nekad 1, nekad 2. Naslovnica Zdravlje Zašto je dobro svaki dan popiti pivo. Osim toga, ukoliko se alkohol pije u umjerenim količinama, šanse da se kod vas.
Piti pivo svaki dan
Stručnjaci otkrili: Zašto je dobro piti pivo uz obrok? U nekim mediteranskim zemljama, pa i u Hrvatskoj, znatno se povećala naklonost pivu.


Mogu bez alkohola ali bolje se osjecaju kad piju. SVAKI ali SVAKI dan navečer popijem 2 litre pive, ne teturam. Rezultati mnogih istrazivanja dokazuju da je pivo potpuno prirodan, bioloski. Ispitanici koji na dan piju oko litre piva ili adekvatnu količinu nekog drugog. Ipak, od nečega ćemo svi kad tad umrijeti, a koja piva ili čaša vina dnevno. Svaki će čovjek ionako sam za sebe procjeniti što je pretjerano, a što je.


Pijem vec 7,8 godina skoro svaki dan, otprilike kao i tvoj brat (količinski).

Piti pivo svaki dan
Dvije,tri pive, čaše vina ili čašica žestokog pića nije problem, bar meni. Donosimo vam šest dokaza kako jedna piva svaki dan tjera doktora van. Takođe, pogrešna je predrasuda da zavisnici piju svaki dan - oni mogu da ne piju. Jedno malo pivo sadrži otprilike istu količinu alkohola kao i jedna čašica. Muz moje sestre je poceo da pije svaki dan, ne napija se, ali svaki dan popije bar dva piva i po casicu rakije, da li bismo trebali da se. No, ničega previše nije dobro, pa se tako i pozitivni efekti konzumacije piva odnose.


Istraživanja pokazuju, da ljudi koji piju pivo imaju 4o do 60 posto manji rizik. Kako se ispostavilo, redovna konzumacija piva smanjuje rizik od srčanog udara. PIVO JE ZDRAVO ZA SRCE: Evo koliko komada treba da popijete SVAKI DAN.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.