četvrtak, 22. rujna 2016.

Cijena reparacije glave motora

Cijena reparacije glave motora Reparatura glave motora radi se zbog potrošenosti, velikog broja. Cijene zahvata tako, počevši od poravnavanja glave, startaju na 100 kuna. A dok, s jedne strane, brtva glave motora mora osigurati čvrstoću.

Cijena reparacije glave motora
Cijena brtvi za standardne, četverocilindrične motore kreće se od 80 do. Strojna obrada glave i bloka motora - Ive Commerceive-commerce. Nove glave motora su jako skupe pa čak i do 300-400% cijene reparirane glave. Hidrotestiranje glave motora, 250,00 kn.


Cijena reparacije glave motora
Prodaja novih glava motora, prodaja motornih dijelova vezanih uz glave motora. Centar glava motora oslanja se na tradiciju obrta Specijalna. Planiram u narednom periodu da radim full remont glave motora. Glava motora je najsloženiji sklop mehaničkog dijela motora. Zbog toga oštećenu glavu motora treba što prije kvalitetno popraviti (reparirati). U zavisnosti od uzroka kvara, propuštanja ili pregrijavanja, glavu motora, tj.


U našoj mehaničkoj radionici vršimo obradu radilica i glava motora za sva putnička i. Sve više radimo i reparacije auto dijelova za strane kupce iz. Da li je potrebna reparacija cijelog motora ili samo izmjena karika?

Cijena reparacije glave motora
Interesuje me cijena reparacije kao i cijena kupovine i ugradnje novog motora? Ako je propuštanje na jednom od ventila , dovoljno je samo urediti glavu motora i ventile. Cijena podešavanja nebi smjela preći 250kn a dogradnja elektronike 2000kn. Ima li netko drugu, po mogučnosti novu turbinu u pola cijene.


PRANJE MOTORA ODOZDO, PUTNICKO, 1,300. ZAMENA DIHTUNGA GLAVE MOTORA, 5000-10. Tandem-pumpa nalazi se na glavi motora, a u slučaju oštećenja. Interesantno je to što ovaj servis za Passata 1. Svi passati od 130 hp imaju problem na mjenjacu i povremeno se mora radit reparacija. OBRADE BUŠENJA BLOKA MOTORA, RAVNANJA GLAVE MOTORA - Javno. Zatim sledi reparacija dela ili njegova kompletna.


Za reparaciju dihtunga na glavi motora koristiti. Neispravna ili oštećena glava motora pogoršava performanse i povećava potrošnju goriva, a može izazvati opasno mešanje rashladne tečnosti i ulja. Majstor je prema tim simptomima zaključio da je probila brtva glave i da. Oslonite se na naše znanje, iskustvo i optimalne cijene usluga. REBALL Laptop BGA Reworking klikni za više informacija cijena reparacije već od 350 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.