četvrtak, 22. rujna 2016.

Toyota yaris 1.0 vvt-i iskustva

Toyota yaris 1.0 vvt-i iskustva VVT-i , 50kw, 4 cilindra bez klime 2 osobe ~ 160kg. TNG(tečni naftni gas)15 innlegg21. Flere resultater fra forumsrbija.

Toyota yaris 1.0 vvt-i iskustva
Toyota Yaris - Iskustva - Forum Klix. BufretLignendeOversett denne siden25. Zanima me da li iko od članova ovog foruma ima Yaris-a 1. O kvaliteti Toyote je manje-više sve rečeno.


Toyota yaris 1.0 vvt-i iskustva
Kakva su vasa iskustva sa Toyotinim motorom od 1000cm3? VVT-i se pokazao kao bolji izbor od snažnijeg 1,33-litarskog benzinca ili precenjenog 1. A onda sam čuo iskustva drugih ljudi i pročitao puno tekstova. VVT-i sa 3 cilindra koji se ugrađuje u Aygo i Yaris, prelazi. Todoroviću, molim vas za savet u vezi kupovine Toyote Yaris 1. Koje su mane ovog modela iz 2006. Hajde da predstavim i svoj treci auto. Nisam nikad imao prilike da vozim Toyotu Yaris, ali zanima me vasi licni utisci, narocito o prvoj generaciji sa 1. Potrošnja nije baš kao što pričaju (1.0 vvti).
Toyota yaris 1.0 vvt-i iskustva
Iskustva vlasnice 10 godina starog primjerka s našeg testa, kojeg smo.


Yarisa onu najobicniju verziju sa 1. Yaris je najpopularniji s benzincima, 3-cilindarskim 1. KS), oba s tehnologijom promjenjivog otvaranja ventila (VVT-i). Za Yaris se ne može kazati da i dalje nije kvalitetan, ali više nije u vrhu. Odlucio sam da kupim polovan model Toyote Yaris, ali jos nisam definitivno odlucio. Pozdrav grupi, Daklem zanimaju me iskustva iz prve ruke, kako je sa kvarovima, cijenama dijelova I stvarnom potrosnjom. Stari model Yaris Terra 1,0 VVT-i (998 ccm, 4-cilindra, 2 vazdušna jastuka) se mogao kupiti sa i bez klime. Ovako, žena si želi kupiti jedan mali auto kojim bi se vozila na posao i natrag, većinom otvorena cesta, ali ne želi dizelaš.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.