srijeda, 21. rujna 2016.

Sdp izbori 2016

Sdp izbori 2016 Danas ujutro održana je sjednica Predsjedništva SDP-a na kojoj je Zoran. Nositelj liste u Trećoj izbornoj jedinici, kao što j…. Glasovac SDP-ova ministrica, Maletić HDZ-ova nositeljica liste.

Sdp izbori 2016
Detalji: Objavljeno: 09 Kolovoz 2016. SDP na izbore kreće s Narodnom koalicijom u kojoj će biti HNS, HSS i HSU, ali bez Laburista, potvrdio je jučer. SDP UTVRDIO IZBORNE LISTE: Picula i Vidović glasovali protiv. Poznata su imena lokalnih političara koji će se naći na listi SDP-a, HNS-a i HSS-a.
Sdp izbori 2016
Milanovićeve liste neće se uvelike razlikovati od onih lanjskih, a Jutarnji list u današnjem broju.


DIP objavio službene kandidacijske liste: Đakovačkom SDP-u dva mjesta, HDZ-u. Izborne liste Narodne koalicije: Tko su SDP-ovi mladi lavovi, a tko gubitnici? Narodna koalicija predstavila gospodarski program 14. Dokumenti – unutarstranački izbori 2016. SDP 30,58 %, a Most i Nezavisna lista Stipe. Pred nama su lokalni izbori, a pred građanima Hrvatske jasan izbor - žele li.


Socijaldemokratske partije Hrvatske. Spremljeno u privremenu memorijuZoran Milanović.

Sdp izbori 2016
Svoju energiju, znanje, iskrenost i. U SDP-u su u 18 sati zatvorena birališta na izborima za predsjednika stranke za iduće četiri godine i u tijeku je. Objavljeni službeni rezultati izbora u SDP-u, drugi krug krije jednu zanimljivost. SREDIŠNJA izborna komisija SDP-a u utvrdila je konačne. SVAĐA U SDP-u "Iako sam na šalabahteru, nisam prošao u Glavni odbor.


ZAGREBAČKI SDP-ovac Zoran Novosel. Objava nesluzbenih rezultata unutarstranackih izbora za predsjednika SDP-a u sredisnjici. Izbori u SDP-u: Ukupno 10 kandidata za predsjednika stranke. Nakon poraza na parlamentarnim izborima šef SDP-a Zoran Milanović danas je na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.