srijeda, 21. rujna 2016.

Strojevi za pranje podova

Strojevi za pranje podova NAJMANJI baterijski perač tvrdih podova sa usisavačem. Stroj za SUHO pranje tepiha i tepisona. Prodaja strojeva za pranje i čišćenje u oglasima sa slikama i cijenama strojeva i alata čišćenje.

Strojevi za pranje podova
Mašina za cišćenje podova Wetrok Duomatic super povoljno. NAJAM KOMBINIRANIH STROJEVA ZA PRANJE PODOVA. Split - prodaja i održavanje praoničke i ugostiteljske opreme, te prodaja rezervnih djelova i potrošnog materijala - MIELE. Ova linija FIORENTINI-jevih kompaktnih strojeva za pranje podova pogodna je za sve uvjete rada.


Strojevi za pranje podova
Njihov jednostavan dizajn predstavlja njihovu najveću. KARCHER BR 550XL - automat za pranje podova na. Profesionalni perači podova i usisavači za ribanje i čišćenje podova. Za pranje i čišćenje iz cijele Bosne i Hercegovine. Strojevi za pranje i usisavanje podova. Usisivači i aparati za pranje tvrdih podloga, tepiha i tepisona.


U svom prodajnom programu nudimo strojeve i opremu renomiranih. Nastavak za čvrste podove 23 cm, špricaljka. Niti jedno sredstvo ,a ni ručno pranje nemože nadomjestiti učinkovitost ovog stroja, jer nakon pranja vrši poliranje ,pa se na taj način vrši zaštita.

Strojevi za pranje podova
Visokotlačni perači, uređaji za pranje i održavanje podova, parne postaje. Mogućnost pranja spremnika za prašinu i filtera. STROJEVI ZA ČIŠĆENJE, ŠAMPONIRANJE, POLIRANJE Detaljnije. Pružamo uslugu strojnog pranja svih tvrdih i vodootpornih podnih površina.


Tretirana površina je oprana i posušena u jednom prolazu stroja, i kao takva odmah. Ovaj stroj za pranje podova ima jaku izgradnju s kućištem od kvalitetne plastike, i dvostrani remenski pogon za sigurni prijenos. Eco Made sa ponosom predstavlja novu seriju mašina Kärcher, nemački kvalitet, vrhunski dizajn, veoma.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.