srijeda, 21. rujna 2016.

Frizerski salon za muškarce zagreb

Frizerski salon za muškarce zagreb ARTU frizerski salon za muškarce-barber shop, Zagreb, Croatia. Frizerski salon za muškarce nudi usluge. Jedna od tajni šarma Davida Beckhama, Brada Pitta i.

Frizerski salon za muškarce zagreb
Uz svakodnevni rad u salonu uspijemo ponekad napraviti i koju fotku. Ponekad su frizure puno ljepše uživo, ali ovako Vam ipak na. Vrbani, Zagreb, šišanje djece, šišanje i uređivanje brade, moderne muške frizure. Ključne riječi: m-art frizerski salon za muškarce kvart trnje.
Frizerski salon za muškarce zagreb
Muški frizerski salon Figaro započeo je sa radom prije 35 godina.


Koncepcija salona i rada namjenjena je muškarcima. Dugogodišnjim radom te usavršavanjem. Jedinstveni frizerski salon koji će obožavati svi ljubitelji retro kulture i originalnih vintage komada, ali i dobrog stila. Za muske, Samson u Harambasicevoj, malo juzno od Zvonimirove. Royal Professional je moderan frizerski salon za žene i muškarce. Mi smo u potpunosti predani viziji i izvrsnosti.


Brzo, kvalitetno, često i povoljno šišanje za muškarce. Kada uđete u salon ne želite pričati o idejama koje imate za svoju kosu, o strani na koju želite šiške i liniji.

Frizerski salon za muškarce zagreb
ILIJA, FRIZERSKI SALON ZA MUŠKARCE, USLUŽNI OBRT. ROZALIJA JELČIĆ, ZAGREB, GUPČEVA ZVIJEZDA 2. Možda se na prvu čini da smo muški salon zbog usluge brijanja i uređivanja brade, ali to je samo jedna dodatna usluga za muškarce kod nas. Predstavljamo vam frizerski salon Estetic Uvema za gospodu. Salon nudi frizerske usluge za muškarce.


Balayage pramenovi, flamboyage pramenovi, ekstenzije kose. Pročitajte komentare i saznajte informacije za F 7, FRIZERSKI SALON ZA MUŠKARCE, Zagreb na Imenik. ZRINSKOG 2, 10430, Samobor, Samobor, Zagreb i zagrebačka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.