petak, 11. studenoga 2016.

Elektro bicikl forum

Elektro bicikl forum Električni bicikli Motori i skuteri. Mislim, volim bicikl kao sport ali ne kada obavljam neki posao. Je li za vas elektricni bicikl - bicikl?

Elektro bicikl forum
Testna-voznja-elektricnim-biciklom-po-Zagrebu. Spremljeno u privremenu memorijuSlično6. Ima na Artasovom forumu nekoliko ljudi koji slažu te bicikle za prodaju, i ja.
Elektro bicikl forum
Najveća ponuda i najbolje cijene: električni bicikl. Ovaj prijenosni električni pogon može se montirati na bicikl za samo nekoliko sekundi.


Da su električni bicikli sve popularniji među Hrvatima govori u prilog i to da ih se sve češće može vidjeti na ulicama i biciklističkim stazama. Nakon što je u potpunosti razradio ideju i iskonstruirao svoj prvi električni bicikl, oglasio se na forumu i avantura je mogla početi. Htio bi napraviti električni bicikl tako što bi uzeo nekakav akumulator od auta i napravio regulaciju brzine. Uspeo sam da ugrabim priliku i maznem električni bicikl na kratak test. Forum Nacionalne Klase - Powered by vBulletin. Stavio bi ih 4 komada u seriju na 48v za pogon e-bicikla. Hvala dobrim ljudima, da NAS je jos.


Kupio sam električni bicikl koji izgleda poput skutera. Od danas je u prodaji električni bicikl Greyp, novi proizvod Mate Rimca, izumitelja najbržeg električnog automobila Concept One, a cijena mu. Smart Wheelu", motorizovanom točku koji možete ugraditi na bilo koji bicikl koji nakon toga postaje električni bicikl. Da li ima negdje u BiH da se neko bavi ugradnjom ovih el. Postovane kolege forumashi, zamolio vas za pomoc oko pronalazenja seta za pravljenje elektricnog bicikla!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.