petak, 11. studenoga 2016.

Kvake za vrata cijena

Kvake za vrata cijena Aluminijska garnitura kvaka s uskim štitom za profilna vrata. Sobna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Nove kvake za sobna vrata, kupljene u bricostoru, bile zametnute četiri komada, cijena za komad 90 k.

Kvake za vrata cijena
Kvaka za vrata sa rozetom Portaferm odlikuje se visokom kvalitetom izrade i modernim dizajnom. Izrađena je od nehrđajućeg čelika koji osigurava otpornost i. Colombo Design”, koja proizvodi kvake za vrata i prozore u različitim završnim obradama, raznih vrsta. Naša tvrtka specijalizirana je za veleprodaju kvaka, ručki, vratnih i prozorskih okova, brava te dodatnog pribora.
Kvake za vrata cijena
Kvaliteta, široka ponuda, praćenje zahtjeva tržišta i pristupačnost cijena. Iz ponude izdvajamo kvake za vrata i odzračnike. Cijene kvaka od 69,00 do 539,00 kn mpc ovisno o modelu.


Kvake za vrata - ALATI I STROJEVI AUTO OPREMA BOJE I LAKOVI. KVAKA BI-COLOR II Cecil sa rozetom za cilindar. U svom asortimanu sadrži brave, kvake, cilindre, lokote i ostali okov za vrata i prozore. Prodaja kvaka - DS DIZAJN ima u ponudi širok spektar kvaka za ulazna ili unutarnja. Cijena protuprovalna vrata ulazna vrata od punog drva hrastova vrata. Brave, sigurnosni cilindri i okovi za drvena, metalna, pvc i protuprovalna vrata.

Kvake za vrata cijena
Komplet kugla, kvaka i rozete za drvena vrata. ATTEST kvaka, bj neh čel Dubina: 26 mm Promjer: 20 mm Promjer izbušene.


ZELENI 1250X400X260 5PUŠAKA VRATA1,25MM KUČ. Sef za oružje LM Univerzal 1250x400x260 mm, vrata: 1,25 mm, ključ: 0,8 mm, smeđi, zeleni. Hr sam pronasao kovane kvake za ista vrata,ali kvake ne pasu na vrata. U kategoriji Kvake možete naći sve vrste unutarnjih i vanjskih kvaka. Kvaka (stražnja) vrata (vanjska) Fiat Marea 96- Polcar. Nudimo Vam kvake proizvođača Schachermayer.


Go je maksimum evolucije sigurnosnih vrata, koja je danas dostupna i Vama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.