petak, 11. studenoga 2016.

Honda jazz 1.4 iskustva

Honda jazz 1.4 iskustva Ako se na varam kod nas su uvozili isključivo 1. Nekošta puno a vrijedi mnogo, iz iskustva ti velim. Iskustva s Jazzom - Jazz - Honda Club Forumforum.

Honda jazz 1.4 iskustva
Honda › Honda modeli › JazzSpremljeno u privremenu memorijuSlično15. Honda je omiljena marka automobila svim pravim poznavaocima i ljubiteljima brze, dinamične vožnje. Modeli ovog japanskog brenda dizajnirani su oštro i. Executive Automobil s puno prostora u unutrašnjosti.
Honda jazz 1.4 iskustva
Gužva koja vlada u klasi malenih gradskih automobila svakom godinom postaje sve veća. Kako onda, pitate se vi, stvoriti ime u ovoj klasi, izdići.


David Copperfield davno bi se divio, šta to Honda ume da učini sa automobilom niže klase. Kod benzinca (1.4) je potreban mnogo vredniji rad sa ručicom menjača. Preko 3000 rpm (motor 1.4) jako živahan. Honda Jazz (2002 - 2008) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Iako je Honda prvenstveno poznata po stvaranju modela sa sportskim genima, u svojoj gami ima i automobile drugačije namjene; gradske i. Nisam na ovom forumu predstavljao Jazz-a, a pošto ću po svoj prilici da ga vozim još par godina iskopiraću ovde prikaz sa drugog foruma. Dopada mi se Honda, pre svega Jazz 1.

Honda jazz 1.4 iskustva
Honda konstantno, iz godine u godinu povećava obim proizvodnje.


KS ima za Hondu čudnih samo 8 ventila, ali to. Jedan od načina oblikovanja tela je takozvani Jazzercise. Lake vežbe zatežu telo i dovode ga u bolju formu, daju mu. Boosterjet Elegance Tekst sa video prilogom! Lepo ti je sve rekao čovek, kod nas su se prodavale samo 1. Iako ne odveć popularni stariji model, najvjerojatnije zbog malo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.