četvrtak, 15. prosinca 2016.

Chevrolet spark 0.8 potrošnja goriva

Chevrolet spark 0.8 potrošnja goriva Spark, manje goriva, manja registracija, konja dosta za grad. Motor i više nego isproban 3 cilindraš. Ako imate ili ste imali stari Spark sa motorom 0.

Chevrolet spark 0.8 potrošnja goriva
Umerena prosečna potrošnja goriva od 6,6 litara. Tu je mala tabla koja sadrži brzinomer, pokazivač nivoa goriva i obrtomer. Matiz-Chevrolet, šija-vrat nije baš bitno. Isao sam i u Grcku sa njim potrosnja mizerna na otvorenom putu u gradu ide i do 6,5 litara sve ostalo je laz.
Chevrolet spark 0.8 potrošnja goriva
A posto i ja vozim Chevy Spark 0. Informacije, specifikacije i iskustva vozača. Spark (tvornički) troši od 4,2 do 6,6 litara, a kako ima spremnik goriva od 35 litara.


Nama je potrošnja bila otprilike oko 7 litara. Potrošnja goriva na autoputu l. Usporedbi s drugim modelima Chevrolet, Odnosu na ostale marke automobila. Počalji Naslov: Re: Abnormalna potrosnja goriva! Hečbek, Benzin 800 cm3, vozilo prešlo 105000 km. Minimalna potrošnja goriva, jeftina registracija.

Chevrolet spark 0.8 potrošnja goriva
Spark� je i inače skup automobil, bez obzira na to da li se upoređuje sa direktnom konkurencijom. Nismo ni slutili koliko je naporno voziti novi Spark po gradu sve dok nam.


Ekonomična potrošnja goriva uvelike ovisi. Chevrolet Aveo s trima vratima: učinkovit i zabavan za vožnju. Neka vam sigurnost i potrošnja goriva budu prioritet pri odabiru pneumatika koji savršeno odgovaraju vašem vozilu. Michelin proizvodi pneumatike koji. Podvučemo li crtu, konačna bilanca iznosi 150. Zadnje što sam kupovao su filter ulja i goriva: GM - ukupno oko 1600 din. Korejski - mislim da je bilo oko 1000. Kolika vam je potrošnja goriva?


Ostale informacije: Mali gradski auto, potrošnja goriva cca. Dostupan u dvije varijante motora: 0.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.