četvrtak, 15. prosinca 2016.

Plasticne kutije za odlaganje igracaka

Plasticne kutije za odlaganje igracaka Proizvodi › Kuhinje i kuhinjski priborSpremljeno u privremenu memorijuRaznolike kutije i posude za pohranu. Trendi i funkcionalni pomagači u održavanju reda. Dekorativne i namjenske kutije, praktična rješenja za odlaganje.

Plasticne kutije za odlaganje igracaka
Pronađite plastične, drvene, žičane košare ili košare od filca. FLISAT sanduk za igračke na kotače Duljina: 44 cm Širina: 39 cm Visina:. Kutija Smartstore-Dry 45 60x40x34 cm.


Poklopac za plastične kutije Clear box M-L-XL.

Plasticne kutije za odlaganje igracaka
RJEŠENJE ZA ODLAGANJE (000640014904): Slika 06400149-04-. RJEŠENJE ZA ODLAGANJE VISEĆI PRETINCI ZA ODLAGANJE. Prodaja kutija za odlaganje na SveZaKucu. Kutije za odlaganje, Sanduci za: odlaganje stvari, Garderobu. Baštenska škrinja za odlaganje baštenskog alata, jastuka, igračaka. Prodajem kutiju s velikim kotačima i poklopcem.


Budući su poklopci i kotači u bojama mogu se koristiti i kao dječje kutije za spremanje igračaka. Početna » Kuhinja i kupaonica » KUTIJA PLASTIČNA S POKLOPCEM 0. Male i velike plastične kutije, plastične gajbe i korpe pogodne u kancelarijama, arhivama, magacinaima i radionicama za odlaganje sitnih i krupnih. Plastične kutije za hranu proizvode se u različitim oblicima i sa različitom zapreminom. Mogu se držati u zamrzivaču, a pojedini modeli pogodni su i za upotrebu. Dečija kutija za odlaganje igračka sa točkićima dimenzija 23x39x29cm. Gdje se nalazite: Početna»Katalog»Penny home»(n) zdjele, posude i kutije. Izrađene su od najboljih materijala koji mogu da izdrže i najmanje temperature u zamrzivaču!


KUTIJA 8404000 0202 02 ZA ODLAGANJE 40X34X17CM.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.