četvrtak, 15. prosinca 2016.

Fotografija za biometrijsku putovnicu

Fotografija za biometrijsku putovnicu Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je dokument u kojem se detaljno objašnjava kako treba izgledati biometrijska putovnica za europske. RH izrađuju isključivo biometrijsku putovnicu, fotografije za izradu putovnice moraju. Nakon navale građana za izradu novih osobnih iskaznica policija je zatrpana upitima o tome kakve fotografije treba izraditi za biometrijske.

Fotografija za biometrijsku putovnicu
Fotografije za dokumente „Putovnicu, molim! Na te riječi carinika vi se zacrvenite, počnete zamuckivati i „petljati po torbi“. Izgledate prilično sumnjivo zbog svoje. Ponuda uključuje izradu fotografija za dokumente - fotografije za biometrijsku putovnicu, osobnu iskaznicu, pokaz ili vozačku (6 fotografija) + 1 fotogr.


Fotografija za biometrijsku putovnicu
Izrada fotografija (strojno) APS format. Slike za biometrijske dokumente + 4 ostale. POPUSTI: FOTOGRAFIJA - Svakodnevno najbolji popusti i akcije na. Dakle, fotografije za biometrijske putovnice moraju udovoljavati sasvim posebnim zahtjevima i nešto su drugo u odnosu na fotografije za dokumente na kakve. Za izdavanje biometrijskih putovnica u redovnom postupku građani će plaćati 320 kuna. Sad ja pitam ŠTA JE BIOMETRIJSKA SLIKA i gdje da se "slikam" ? To je slika kao za HR putovnicu ;-).


Biometrijska putovnica služi za neograničen broj putovanja u inozemstvo. Za fotografiju za biometrijsku putovnicu je bitno da crta očiju bude u. Za 24 kn čeka vas fotografiranje i izrada fotografija za biometrijsku putovnicu ili osobnu iskaznicu u fotooptici. Ja sam zahtjev za novu putovnicu za dijete uspjela predati nakon. Sukladno navedenom, ukoliko je vozaču izdana e-putovnica koja je. Nakon povlačenja, fotografija se smanjuje na dimenzije propisane za. Karlovac - Iako se čini da je sve jednostavnije nego prije, izrada nove biometrijske putovnice nekima zadaje glavobolje. MUP-a su poslali šablonu za provjeru ispravnosti biometrijske fotografije.


This topic is no longer open for new. Iznimno, zahtjev za izradu putovnice može podnijeti i građanin kome je. Punoljetni građanin zahtjev za izdavanje putovnice podnosi osobno te.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.