četvrtak, 15. prosinca 2016.

Toyota hilux potrošnja

Toyota hilux potrošnja D-4D: zapremina 2996 ccm; snaga 126 kW (171 KS). D-4D 4x4 Izdržljiv terenski radni stroj. Download datoteka za model Hilux.

Toyota hilux potrošnja
D-4D svom vlasniku će priuštiti ekonomičnu vožnju. Toyota Hilux - Tehničke karakteristike. D-4DPogledaj cijelu fotogaleriju.


Potrošnja oko 10 normalne vožnje, 12-15 autoput, motor se da ćipirat.

Toyota hilux potrošnja
Hilux - upečatljiv novi dizajn, vrhunska unutrašnjost i povećana sposobnost vuče. D-4D karakteristike i specifikacije: snaga motora, ubrzanje, maksimalna brzina, potrošnja, dimenzije i ostalo. Pogonjen vječnim dizelskim motorom i pogonom na sve kotače, Hilux pokazuje da je više od radnog vozila, što smo se i sami imali prilike. Potrosnja u Gradu na otvorenom me u sustini ne zanima. Utisci 3; Pitanja2; Komentari0; Potrošnja; Delovi.


Dizel, 147kW (200KS), Automatski menjač. Motor je 2,5 D4D, 120 KS, potrošnja oko 11 litara u gradskoj vožnji. Potrošnja i emisija Amaroka postižu najbolje vrijednosti u segmentu pickup-ova. Od tada je kroz pet generacija prodan u više od 12 milijuna primjeraka, a poznat. Toyotin pick-up Hilux proizvodi se još od davne 1967. TOYOTA VERSO - POTROSNJA ULJA I GORIVA. Jedino sto menjam na dzipu su ulje i filteri. Mislim da japanci prave najbolje terence koji mogu da izdrze sve i svasta!


D-4D motora su najniža potrošnja u klasi, kao i to što je veći. CVT; Kombinirana potrošnja goriva. Automobil koji vozite: toyota hilux. Još jači, snažniji i sposobniji nego ikad prije, no posve novi Hilux. Potrošnja goriva na novom motoru također je smanjenja za 9%, čime u. Kako je Škoda Citigo bazirana na VW Upu, tako je ova izvedba. U principu potrošnja mi nije bitna, samo pouzdanost motora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.