utorak, 20. prosinca 2016.

Kako spojiti mobitel na autoradio

Kako spojiti mobitel na autoradio Ustekao sam ovaj adapteric u auto, na njega usb kabel koji je spojen s mobom na 3. EFELUg04Spremljeno u privremenu memorijuSlično14. Je li itko uspio ovo dvoje povezati?

Kako spojiti mobitel na autoradio
Android , da pustam muziku na mobitelu a slušam preko auto radia putem FM-a, sorry ako je pitanje. Uz njega dobijete gratis kabel sa kojim se možete spojiti na svaki radio, laptop, TV, zvučnik putem bluetooth veze sa vašeg. Mislim da vam naslov sve govori, imam u autu stari autoradio koji. Spajanje muzike s USB-a na autoradio?
Kako spojiti mobitel na autoradio
Računala › Audio, Video, DVDSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu23.


Stignu li vam nova SMS poruka ili e-mail na mobitel, možete na. Ima AUX koji koristim za spajanje mobitela na njega no dosao sam do zakljucka da bi preko tog AUX ulaza mogao spojiti USB preko ovoga. Auto radio ne može očitavati muziku jer je AUX pasivni konektor, a USB aktivni. Za isključenje demonstracijskog (DEMO) prikaza, pogledajte. Nijedan mobilni telefon nije spojen radi handsfree telefoniranja. Za sve one željne dodatnih informacija kako spojiti tablet u automobil, tehničke savijete stavljat ćemo u nastavku (i nadopunjavati s novim info.).


Sve sto vam treba je: 1:Napajanje za komp 2:Zvucnike-od auta 3:Radio 4:Puno zicaaa XDD Sub-ujte.

Kako spojiti mobitel na autoradio
Exclusive Black (nije moj), autoradio je onaj Clarion klasični CD. Vjerujem da imaš dovoljno nov mobitel. Naime, imam cd30 mp3 u astra H sa aux izlazom, ali bi jako korisno mi bilo da radio ima bluetooth tako da se automatski spoji s mobitelom i. Posjedujem Sony cdx-ca600 autradio i htjeo bi spojiti Ipod ili mobitel preko standardnog 3. Jednostavno spoji preko slušalica na mobitel, pa osim Mp3ca imaš i. I svakako preporučamo da vaš autoradio posjeduje USB ulaz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.