utorak, 13. prosinca 2016.

Medex matična mliječ ampule

Medex matična mliječ ampule Kupi svježu matičnu mliječ Medex za regeneraciju i brži oporavak nakon bolesti. Bio gelee Royale sadrži čak 1500mg svježe matične mliječi u jednoj dozi. Svi njegovi sastojci su iz organskog uzgoja - matična mliječ i vitamin C iz acerole.

Medex matična mliječ ampule
Matična mliječ je kompleksna prirodna materija koja se stvara u specijaliziranim pčelinjim. Proizvodi je Medex i u tekućem je stanju. Ili imaju ampule koje sui skuplje i ja mislim da dijete pije pola jedne ampule, a dode ih oko 10.


Matičnu mliječ preporučujemo uzimati 90 dana, nakon toga napraviti 14 dana stanke te ponovno nastaviti uzimati.

Medex matična mliječ ampule
Da li ste znali da pčelar za 1 kg matične mliječi mora da isprazni čak 2000 košnica, za što mu treba 60 sati? Gelée royale ampule s 250 mg matične mliječi. MEDEX ampule matične mliječi GELEE ROYALE JUNIOR 10 x 9 ml. Istina je da maticna mlijec podize imunitet ali molim vas kupujte ju kod domacih medara jer nemoze se usporediti po kvaliteti ona koja je. Njezina ljekovitost dotiče se svih bolesti, mnogi je nutricionisti smatraju najsavršenijom namirnicom na svijetu. Farmaceutske kuće smatraju da je matična mliječ najbolja za upotrebu u obliku praha. Međutim, pčelari i apitarapeuti se slažu da je matičnu mliječ najbolje.


Namijenjen je odraslim osobama užurbanog načina života. Gelee royal bio forte ampule, dodatak prehrani.

Medex matična mliječ ampule
Vrhunska matična mliječ s acerolom i sirupom od. Prirodna 100% čista svježa matična mliječ. Svi preparati koji pomažu radu imunosnog sustava koriste se periodično i nikako ne mogu biti. Maticna mlijec je najbolja investicija za Vaše zdravlje i s pravom nosi naziv "kraljevska hrana". V Medexu razvoj izdelkov temelji na najboljšem, kar ponuja narava. Kako bi se izbjegla mogućnost pada stakla u tečnost ne lomiti vrh ampule iznad čaše.


Super ampule - najbolja cijena! Arko Pappa Reale Bio 500mg Junior ampule A10. Royal Jelly ili matična mliječ je najvrijedniji dar prirode.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.