srijeda, 18. siječnja 2017.

Balirka za kockaste bale

Balirka za kockaste bale Kontaktirajte prodavača četvrtaste bale. Prodajem visokotlačnu balirku Welger AP 45 za kockaste bale. Možda griješim ali mislim da se o ovome i nije nešto raspravljalo.

Balirka za kockaste bale
Zanima me da li tko zna gdje bi se u Hrvtskoj mogla kupiti nova balirka, je li to. Koju balirku kupiti - Stranica 1310 objava26 sij 2009Više rezultata za poljoprivredni-forum. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoGradačac.


Massey Ferguson 124 presa balarica balirka.

Balirka za kockaste bale
Za sgorbati neznam ali znam da gallignani radi balirke za fendt, MF tj. Izaberi period slanja e-mail poruka. Agent za pretragu: Želim da budem automatski obavešten o NOVIM OGLASIMA koji ispunjavaju ove tražene karakteristike. Prodaje se balirka za kockaste bale visokotlačna,u odličnom stanju. Pred poletjem imam namen kupiti balirko za kockaste bale. Rotor: Usitnjavanje mase Roto CUT sa 25 noževa Podizač mase u tri faze, sa 51. Vidi sve oglase od korisnika bozidar23.


Rabljena kombiniran balirka NewHolland 548 Combi. Preše - balirka za kvadratne bale,balirka za male kvadratne bale,Rolo balirka.

Balirka za kockaste bale
Oglasnik za sve tipove strojeva, poljuprivredna, gradbena, komunalna mehani. Dimenzije: 390 x 145 x 160 Težina: 894 g Za djecu iznad 3 godine. Prešama za sijeno, danas više poznatima pod nazivom balirke, sijeno se u jednom prohodu kupi i balira, te se bale prebacuju u prikolicu ili. Baliranje sena u sokolicima Rolo balirkom Claas i traktorom IMT 550. Vas zanimajo rabljeni balirke (kvadratne bale)? Hidraulični pick up s daskom za bolje uvlačenje.


Balirke, nakladalke - Prodajate balirko? Moja Lifam presa cini mi se da ima maksimum 60 udaraca klipa u minuti. Duzina bale je promenljiva kod svih balirki za kockaste bale!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.