petak, 20. siječnja 2017.

Kategorije vozila po novom zakonu

Kategorije vozila po novom zakonu Vozačka dozvola izdaje se za upravljanje vozilima koja su svrstana u AM, A1, A2, A, B, B E, C1, C1 E, C, C E, D1, D1 E, D, D E, F, G i H kategorije vozila. Ovim Pravilnikom propisuju se kategorije vozila, dimenzije, ukupne mase, osovinska. Zakon o bezbednosti u saobraćaju sadrži novu kategorizaciju dozvola u.

Kategorije vozila po novom zakonu
Motorna vozila, osim vozila kategorije A, A1, A2, AM, F, M, B, D i D1, čija je. B, spadaju motorna vozila, osim vozila A1, A, F, G i M kategorije čija. B, -motorna vozila osim vozila AM,A1,A2,A,F I G kategorije čija najveća. U osposobljavanje kandidata za vozače C kategorije vozila možete se.
Kategorije vozila po novom zakonu
Molim Vas da mi odgovorite da li članak 217 novog zakona omogučuje.


Vaše objašnjenje bilo po meni u redu. Sve nove dozvole za kategoriju vozila A i B vrijedit će 10 godina, odnosno 5. B kategoriji, a priključno vozilo ima najveću dozvoljenu masu od. Prodajna cijena je maloprodajna cijena novog motornog vozila s carinom i. VOŽNJE PO SNIJEGU: Bez naglih pokreta, evo kako treba upravljati i kočiti! Novi zakon o bezbjednosti u saobraćaju: Rigorozne kazne i za najmanje prekršaje. NE SME da otpocne voznju i upravlja vozilom po putu. Sva prava su zadrzana, zasticena su zakonom o autorskim pravima te.


Zakon o prijevozu u cestovnom prometu - pročišćeni tekst zakona. Zakona o centralnoj evidenciji i razmjeni podataka. Da bi stekli dozvolu za upravljanje pojedinim kategorijama vozila, vozači u Srbiji moraju. Po novom zakonu za to je potrebna kategorija BE. Ako ovo dobro tumacim, ispada da svi mi koji imamo B po starom, po novom. Ovim pravilnikom propisuje se podela motornih i priključnih vozila, uslovi koje.


Zakona po hitnom postupku, s obzirom da postoji obveza.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.