nedjelja, 15. siječnja 2017.

Scott bicikli njuškalo

Scott bicikli njuškalo Najveća ponuda i najbolje cijene: scott bicikl. Svjetlo Scott - crveno, pozadinsko svjetlo - 2 moda rada: svjetli ili treperi. MTB Scott scale 40, u savršenom stanju.

Scott bicikli njuškalo
Trkaći bicikli u malim oglasima sa slikama i cijenama trkaćih bicikala. Prije 2 dana - II▻Trek i Scott bicikli Prodajem trek bicikl sa slika,jako ocuvan,sjedni i vozi. Prije 6 sati - II▻Scott Genius 730, 2014, 650B Vilja: FOX 32 Float Evolution CTD Air Shock:.


Dječji bicikli u malim oglasima sa slikama i cijenama bicikala za djecu.

Scott bicikli njuškalo
Ostali bicikli u malim oglasima sa slikama i cijenama bicikala. Veliki izbor novih i rabljenih rama i vilica za bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama. Prodaja bicikla, servis bicikla, najveća ponuda bicikla u EXTREME bicikli shop u Splitu. Scott Aspect 740, veličina L, cijena prije: 4. Cube je HT polovan, Scott je FS polovan, Mamba je 29er HT nov. Taj netko bi odmah mogao čuti što sin želi od bicikla, što mu paše što mu smeta pa da. E sad, pošto je Intersport upravo bacio sve bicikle na 40% popusta, tu bi se i neš i iz 5000kn ranga dalo uzet iz njihovog asortimana. Web stranica trgovine bicikala, opreme, rezervnih dijelova te ostale opreme vezane za biciklizam.


Osim prodaje Keindl sport obavlja i sevis svih vrsta i tipova.

Scott bicikli njuškalo
Bicikli iz cijele Bosne i Hercegovine. S obzirom na sve veći broj postova za kupnju bicikala, koji ne poštuju pravila podforuma. Proizvodnja i prodaja bicikala, servis bicikala, prodaja biciklističkih dijelova i biciklističke opreme. Brandovi: Scott, Rock Machine, Trelock, Shimano, Schwalbe. Za do 5000 krznenih ja bi išao na neki polovni (njuškalo, dropbike forum).


Svojim kupcima nudimo veliki izbor različitih modela bicikla primjerenih za. Prodajem bicikl: SCOTT GENIUS 40 marathon concept FreeRide bike.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.