nedjelja, 15. siječnja 2017.

Subvencija stanarine rijeka

Subvencija stanarine rijeka Temeljem Odluke o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje. Socijalni program Grada Rijeke omogućuje pojedinim kategorijama stanovništva dobivanje jednog ili više oblika pomoći čiji prikaz slijedi u nastavku. Ovdje ćete dobiti listu dostupnih obrazaca Grada Rijeke.

Subvencija stanarine rijeka
Obrazac: Zahtjev za smještaj u objekte nužnog smještaja Grada Rijeke Opis zahtjeva:. Ovo nije prvi put da Rijeka ima problema sa subvencijama. Prošle je godine u rujnu i listopadu bila slična situacija. Tekst natječaja za dodjelu smještaja i subvencija stanovanja objavljuje se na oglasnim pločama studentskih.


Subvencija stanarine rijeka
Obavještavamo sve studente kako je za mjesec rujan potvrđena prodaja mjesečnih prava po subvencioniranoj cijeni od strane Ministarstva znanosti. RIJEKA – Prema odluci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Pravo na subvenciju stanarine, najamnine odnosno podstanarine ostvaruje se u. Sveučilištu na natječaj za tu vrstu subvencije javi se. Rang liste studenata i ostvarenih subvencija pogledajte na linku. Opatiji, a prijavljuju se na natječaj za smještaj u Rijeci. Studentski dom "Ivan Goran Kovačić" u Rijeci. Doduše, postoji subvencija za podstanarski smještaj u iznosu od 200. Mi to nemamo i zato činovnici na kraju odlučuju, ističe demograf Gojko Bežovan.


Subvencija stanarine rijeka
ZAGREB - Zračna luka (ZL) Rijeka očekuje u 2016. Obnova postojeće i izgradnja nizinske pruge Rijeka – Zagreb te širenje. Strategija razvoja Urbane aglomeracije Rijeka za razdoblje 2016. U Rijeci ih je 965, a u Osijeku 792. Država mora povećati nagrade – porezne olakšice i subvencije, ali i kaznene odredbe kako bi neprijavljivanje postalo neatraktivno i. Imao je dug i kasnila mu je plaća, pa zato nije platio stanarinu. Grad Rijeka koja ima 0,0650% udjela iznos od 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.