nedjelja, 19. veljače 2017.

Bobina opel astra 1.4 16v cijena

Bobina opel astra 1.4 16v cijena II▻Bobine,kablovi svijećica i svijećice za OPEL i DAEWOO Proizvodi. Pozdrv forumasi, ne davno kupio auto astru g 1. Zanima me kako promjeniti bobinu na atri G 1.

Bobina opel astra 1.4 16v cijena
ABS-a no sve me strah to otici i pitat za cijenu ce me odvaliti ko budaluMotor Z16XEP 1. Spremljeno u privremenu memorijuCijena po dogovoru. Bobina bombina Opel Vectra A Astra F Corsa B. Poštovani, posjedujem opel astru g 1.
Bobina opel astra 1.4 16v cijena
Postovani, vlasnica sam vozila Opel Astra H 2005. Moguće neispravnosti su ; svjećice, kablovi, bobina, senzor bregaste osovine. Na taj način možete TOČNO znati koje su neispravnosti i cijenu popravka. Ako je auto u redu i ima malo km i cijena je dobra kupuj odmah.


Polovni bobina opel astra, corsa , vektra, tigra. Cena je 500 po komaduNovi OPEL DELOVI - sve na jednom mestuNiska cena. Kad pronađete traženi dio, vidite njegovu cijenu te imate mogućnost i pregleda u kojim je sve poslovnicama taj artikl raspoloživ za trenutnu. Vaša ušteda: 34,00% Cijene sadrže PDV. V 66kw 1389cm3 (02.1996-09.1998); OPEL.

Bobina opel astra 1.4 16v cijena
Naime, Opel saloni ne preporučaju ugradnju plina u nove automobile a ako insistirate može se. Vrlo često upravo bobina stvara probleme u radu motora koji se mogu manifestirati prekidanjem rada motora neovisno o broju okretaja. Peugeot 307 može se dobiti osjetno povoljnije od Golfa, iako mu cijena nije osjetno niža.


KS, koji zbog povoljne cijene nije loša. Problema je bilo i s još dva sklopa: elektroničke bobine i nepouzdani. Golfa i Astre, a konkretan benzinski model 1. SDI (2000..... Visokonaponski indukcijski kalem, poznatiji kao bobina, jedan je od osjetljivijih dijelova 1... U slobodnom servisu zamjena košta oko 70 KM (ista je cijena i za veće 1,4-litarske motore).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.