nedjelja, 19. veljače 2017.

Kako restartovati telefon

Kako restartovati telefon Poželjno je imati šifru ili kombinaciju povlaka kojom zaključavate vaš pametan mobitel ili tablet. Ako ste ikada zaboravili kombinaciju, pogledajte kako resetirati. Nekada davno, bilo je vrlo jednostavno resetirati mobilni uređaj - samo.

Kako restartovati telefon
Pronađite “Izrada sigurnosne kopije i reset”, ili opciju sličnu toj, ovisno. Kako… izbrisati sve podatke i vratiti android u tvorničko stanje? Hard reset PDA uređaja - uputstva, problemi HTC. Uređaj bi se trebao resetirati i ponovo pokrenuti. Ponovno HTC HD Mini - Povratak na tvorničke postavke.


Tijekom resetiranja će izgubiti sve. HTC, KAKO na vrat Mobitel tvornicke postavka htc 500 disaer, htc hd mini. Kao što se iz naslova da zaključiti imam problem sa mobom (HTC Desire). Softver je tvornički i resetirao sam ga na tvorničke postove. Kada mobitel zablokira na boot ekranu potreban je hardware reset. GB slika iz galerije mobitel kreira sam one male. Manji uređaji tipa Explorer se češće moraju resetirati al opet ovisi koliko vi brzo punite. Na kraju živaca ste zbog svog android telefona jer mu treba 10 minuta da pokrene jednostavnu aplikaciju?


Pogledajte kako da uradite njegovo. Ponekad je jedini način za rešavanje problema "smrzavanja" pametnog telefona ili tableta, resetovati ga. I vratiti ga na fabrička podešavanja. Kako resetovati Android telefon i vratiti ga "u život". Mnogo toga može krenuti naopako i tada je jedino rešenje da vratite telefon u fabričko stanje! Na nekim telefonima je komplikovano naći opciju zato smo mi.


S obzirom da sam telefon ispustio prvi put u životu, i sa tugom se rastajem od HTC One X-a došao sam u situaciju da telefon nije upotrebljiv. Bez obzira na činjenicu da većina korisnika misli suprotno, odgovor na ovo pitanje je ne. Kada stisnem da restartujem telefon na fabricka podesavanja trazi mi neki kod. Vraćanjem smart telefona na fabrička podešavanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.