ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Kondenzator za monofazni elektromotor

Kondenzator za monofazni elektromotor Da se jednofazni motor pokrene potreban mu je kondenzator spojen u seriju s pomoćnim namotom koji zakrene struju za određeni kut prema glavnom, upravo. Imam motor za koji ne znam koliki je kondenzator potreban. U pitanju je monofazni motor proizvodjaca "Končar" a podaci sa plocice su sledeci:motor 2.

Kondenzator za monofazni elektromotor
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoJednofazni asinkroni motor je konstrukcijski i fizikalno vrlo sličan kaveznom. Kondenzatorski motor – pomoćna faza i kondenzator su trajno uključeni. U Duga Resi , Zagrebu prodaja kondenzatora za elektromotore je djelatnost koja traje od osnutka naše tvrtke. Obratite se našim stručnjacima da Vam svojim. Imam 3 fazni motor 1,5kW htio bi ga spojiti na jednu fazu, ali mi je za to potreban kondenzator.


Elektro motor problemi Mehanička radionica. Monofazni motori se pokreću sa kondenzatorom koja je u spregu sa pomoćnim namotajem. U slučaju da želimo trofazni motor prebaciti na monofazni napon. Ukoliko imamo jednofazni elektromotor, a na priključnoj kutiji nema nikakvih. Sadržaj Ožičenje komutatora motor za 220 V priključak shemu motora 380 do 220 volti s kondenzator krivudave ovoj shemi. AZC 63 – 100 zaletni kondenzator; 5AZCD 63 – 100 zaletni i radni kondenzator. Odredio sam koja je glavna, a koja pom.


Poruke: Moze li neko da mi kaze gde da stavim zice od kondenzatora ? E - jednofazni asinhroni motor, 2E znači drugu generaciju elektromotora. K - elektromotor s pogonskim kondenzatorom. Iz vlastitog iskustva mogu reći da elektromotori do snage 1,5 kW se. Ukoliko stavimo prejak kondenzator, elektromotor će se pregrijavati i. U pitanju je jednofazni motor sa startnim kondenzatorom od krupare-krunjača proizvođača iz Odžaka. Motor je Sever ZKMT 1,5Kw 12,5A sa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.