utorak, 16. svibnja 2017.

Njuškalo zamjena za razno

Njuškalo zamjena za razno II▻Poslovni prostor Virovitica, ulični lokal 500. Prodaje se poslovno stambeni prostor u odlicnom. Prodaja svega i svačega u malim oglasima na oglasniku Njuskalo.

Njuškalo zamjena za razno
PRODAJA I ZAMJENA VOZILA I NEKRETNINA Više o trgovini. Sve ostalo u malim oglasima sa slikom, cijenom i opisom. Zamjena moguća za oldtimer auto, moze i u losijem stanju ali da je.


Ovako ,naručio sam mobitel preko njuškala ,tj.

Njuškalo zamjena za razno
Imamo 80 oglasa za Zamjena Za Auto u kategoriji Strojevi. Hidraulični razdjelnik razvodnik novi zamjena za razno. Lokacija: Grad Zagreb Mogućnost plaćanja: gotovina , kredit , leasing , zamjena , staro za novo Opširnije: CIJENA SA PDV-om -Vozilo se nalazi u… 48. Ako to ne bude išlo, kontaktirajte agencije. Stariju kuću na otoku Krku, Draga Bašćanska, mijenjam za odgovarajući stan u Rijeci do 70.


Zamijenite svoj stari automobil za rabljeno vozilo s jamstvom. Bjelovar, renovirani stan, 54m2, centar grada, može i zamjena za manji stan u. Među markama osobnih automobila koji se prodaju putem Njuškala. Na tu su kilometražu navijeni, kasnije slijede skupocjene zamjene.

Njuškalo zamjena za razno
Daihatsu Charade,prodajem ili mijenjam za razno (čitaj-bilo što). Može zamjena za adekvatnu kuću u blizini Novog Sada. LIPINE, livadu za kosit oko 1 j, prodajem ili mijenjam za janje ili za nazimice, ili razno. Dosla sam do jednog prodavaca preko njuskala,od koga sam narucila.


Takodje prevara kod zamjene mobitela,ja poslala a nisam dobila. Branko prodaje stan, 4 sobe, 123 m2, €309. Prodajem Playstation 3 slim, hdd 120gb, čita piratske igre. Stranica 243- Plavi oglasnik i njuškalo-komentar Svaštara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.