petak, 11. kolovoza 2017.

Cijena paketa dionica ht

Cijena paketa dionica ht ISIN: HRHT00RA0005 Djelatnost: JB 6110, Zadnja:. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. OZNAKA, STANJE, POČETNA, ZADNJA, KOLIČINA.

Cijena paketa dionica ht
Dionice HT-a u javnoj ponudi prodavat će se po cijeni od 265 kuna, a prosječna visina paketa iznosit će 15. Zadnja i prosječna cijena podešene su za eventualnu podjelu dionica. Prije 3 dana - nigdje nisam napisao da će cijena ht pasti, već sam htio reći da će to. Cijena dionice Hrvatskog Telekoma u javnoj ponudi je 265 kuna, a dionice.


Cijena paketa dionica ht
Po analogiji proporcionalnog rezanja paketa, oni koji su uplatili tzv. Za cijeli, 32,5-postotni paket dionica T-HT-a ponuđenih u IPO-u država. Da isti paket dionica prodate sutra po cijeni od 285 kuna, zaraditi ćete 1. T-HT-a mogle su se kupiti po cijeni 265kn za dionicu. Ako se dobro sjecam, ludnica na burzi pocela je 5. Napominje i da su svi mali dioničari izgubili ako se pogleda cijena dionica. Većinski vlasnik HT-a s udjelom od 51 posto dionica je Deutsche. HT povećava 25 posto, a usmjerit će ih ponajprije u razvoj tehnologije za brzi internet. Prvi puta nakon javne ponude dionica, T-HT neće cjelokupnu dobit utrošiti za.
Cijena paketa dionica ht
Tada su mali ulagači koji su sudjelovali u IPO-u po paketu dobili 2349,45 kuna.


Paketi su prepolovljeni za 54 posto, a smanjivat će se proporcionalno, ovisno o. HT-ova dionica u posljednja je dva tjedna doživjela prilične udare na. Kada je bio IPO HT-a, tada je cijena dionice za građane. Pa se može očekivati da bi i ovaj put vrijednost paketa dionica mogla biti otprilike na. Nakon točno godinu dana od kada su dionice HT-a iz javne ponude. Ako je maksimalan broj paketa dionica sačinjavao njih 63, dioničari koji. VLADA je donijela odluku o tome kako će se dionice T-HT-a građanima prodavati po cijeni od 265 kuna po dionici.


Dionicu T-HT-a građani i investitori u javnoj će ponudi plaćati 265 kuna. Za početak, cijena dionica HT-a u odnosu na 265 kuna iz inicijalne. Početna cijena svakog pojedinačnog paketa od po 50 dionica bila je 7,125 milijuna kuna, odnosno ukupno 71,25 milijuna kuna, a dražbom je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.