subota, 9. prosinca 2017.

Cijena plina zagreb

Cijena plina zagreb Krajnja cijena plina za kućanstva utvrđuje se odlukom Hrvatske energetske regulatorne. Korisne informacije; Centar za potrošače. Sigurna, pouzdana i kontinuirana opskrba prirodnim plinom.

Cijena plina zagreb
Gradska plinara Zagreb – Opskrba vodeći je opskrbljivač prirodnim plinom kupaca spojenih. Uključivo i članovi zajedničkih plinskih kotlovnica. Usporedba potrošnje prirodnog plina i prosječne godišnje izmjerene srednje.


Nove, niže cijene plina znače da će građani na području Zagreba s prosječnom godišnjom potrošnjom od oko 1.

Cijena plina zagreb
ZAGREB - Cijena prirodnog plina za kućanstava od srijede, 1. Sukladno Zakonu, danas se cijene plina izražavaju u kWh. Unešene cijene se odnose na kategoriju kućanstvo. Adresa: Hribarov prilaz 2, 10000 Zagreb. Za područje Zagreba na razini svih modela koji se odnose na kućanstva cijena plina snižena je oko 1,5 posto, a na razini svih modela koji se. TM1 - Obračunsko mjerno mjesto s godišnjom potrošnjom plina manjom ili. Stranica 51-Potrošnja plina Stanovanje. Koja je nova cijena plina u Zagrebu?


Kako neslužbeno doznajemo u riječkom Energu i u Gradskoj plinari Zagreb, krajnja cijena »kubika« plina za kategoriju kućanstava s.

Cijena plina zagreb
Prosječna godišnja potrošnja po kućanstvu u Zagrebu je oko 1100 kubnih. Posljednja pak promjena cijene plina bila je početkom ove godine. Zagreb - Reportaza za Vecernji list iz Gradske plinare. Nova je cijena kubika plina za prosječno kućanstvo koje. Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Eurosuper 95, Plinski centar Zagreb (PCZ), 9,55 kn. Ako pak imate dvotarifno brojilo, viša tarifa ima cijenu struje po kWh 1,05 kn. Učinkovit način kontrole troška plina u Zagrebu je napraviti svaki.


Službene stranice Plinski centar Zagreb.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.