subota, 9. prosinca 2017.

Proizvodnja opeke

Proizvodnja opeke Wienerberger opeka proizvodi se u moderniziranim i automatiziranim pogonima. Opeka se dobiva miješanjem gline, silikatnog. U procesu proizvodnje glinenih blokova, opeka i glineni crijep su poprilično slični.

Proizvodnja opeke
Donosimo vam zanimljiv uvid u svijet proizvodnje opeke. Opeka - Dobivanje sirovina iz gliništa Sirovine za proizvodnju opeke su glina i ilovača različitih sastava. Ove se sirovine dobivaju u gliništima i. Proizvodnja pune cigle, opeka i opekarski proizvodi, crvena cigla, Ciglane Napredak.
Proizvodnja opeke
Cigle se proizvode od određene vrste gline, koja se peče da bi očvrsnula.


Glina od koje se izrađuje cigla rezultat je akcija vremenskih uvjeta. Minerali glina u prirodi nastaju raspadanjem stijena, najčešće. Osijek je tvrtka sa stoljetnom tradicijom u proizvodnji opeke. Dug vijek postojanja i opstanka na tržištu rezultat su stalnih ulaganja u razvoj, širenje. Sirovina za proizvodnju opeke je opekarska ili ciglarska glina odnosno ilovača s dodacima. Proizvodnja klinker proizvoda bazira se isključivo na proizvodnji od prirodnih materijala visoke kvalitete bez krečnjaka i štetnih kemikalija.


Nove tehnologije uništile ciglane u BiH.

Proizvodnja opeke
Kao sirovina za proizvodnju opeke služi obična ilovača ili druge slabije vrste gline. Kako bi se spriječilo preveliko stezanje, iskrivljivanje i pucanje oblikovanih. OIB; Adresa Bizovac, Radnička bb; Telefon; Telefaks; Web. II▻Oprema za ciglane, proizvodnja opeke i opekarskih proizvoda 1. PRIMARNA PRERADA - Bager Kablicar Dalit BK-V2 Dalit, sa. Tehničko – tehnološko rješenje za postojeće postrojenje za proizvodnju opeke Eko Međimurje d. Vrste opeke - Proizvodnja opeke Klasifikacija.


Brick kao najstariji građevinski materijal nalazimo gotovo svugdje, to je univerzalna, lijep. Na prodaju je tvrtka u Donjoj Čemernici za proizvodnu opeke. Pogon se može kupiti u cijelosti skupa sa kompletnom opremom ciglane ili pojedinačno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.