petak, 29. prosinca 2017.

Rezervoar za gorivo tomos

Rezervoar za gorivo tomos Plastični spremnici goriva-rezervoari za izvanbrodske motore. Priključci-adapteri goriva TOMOS, Yamaha, selva, honda. Imam vanbrodski Tomos TX 4 RS iz početka 90tih godina pa tražim po.

Rezervoar za gorivo tomos
Zadnji puta kad mi je neka mizerija cuclala gorivo iz rezervoara je. Na prodaju veliki rezervoar za gorivo, odlično očuvan i veoma praktičan. Rezervoar za gorivo pogodan za camce.


Primjetio sam prilikom vađenja goriva da je mješavina promjenila boju i da je sve.

Rezervoar za gorivo tomos
Salix: I meni bi dobro dosao jedan rezervoar za T4, Salix dal imas kakav. Pa kaj nemaju svi tomosi isti karburator nezavisno o pumpi goriva. Aditiv za dizel gorivo, za podmazivanje motora LIQUI MOLY. Aukcija "REZERVOAR ZA GORIVO OD KOSILICE TOMOS" je arhivirana. Prodajem rezervoar za Tomos pente, mada moze i za druge. Ocajnicki potreban rezervoar za gorivo za tomosa 3. Delovi i oprema za tomos pente T4 T4.


Bilo je prije puno tema otvoreno o čišćenju hrđe iz rezervoara i koliko sam. Postova: 13; Vozi: nešto px-ova, hoffmana, tomosa; Lokacija: zagreb, kvatrić.

Rezervoar za gorivo tomos
Na zalogi tudi ročice ter ostali rezervni deli za druge tipe motorjev Kawasaki, Honda, Piaggio, Gilera, Kymco, Sym, Tomos, Longija, Keeway, Aprillia, Ducati. Yamaha rezervar 25L originalen, nov, še ne uporabljen ugodno prodam. Prodam motor čoln Tomos 4 brezhiben, malo rabljen, rezervoar za gorivo z cevjo ter. Kada je motor pravilno pričvršćeno na čamac priključite na njega rezervoar za gorivo (samo T 4 i T 4,5).


Motor ima 12l ločen rezervoar goriva. Ker nisem vešč pri popravilih se obračam na vas z enim vprašanjem. KOMANDNA RUCIOA sA ORSKOM zA REGuLlsANJE OAsA. Slavina goriva pumpe za navodnjavanje. Evo jednog krasnog iskustva restauracije Tomos APN-a. U Bjelovaru nadopunjujem rezervoar s 4l goriva i te 120ml ulja (4%tna mješavina).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.