petak, 29. prosinca 2017.

Sdp predsjedništvo

Sdp predsjedništvo Ured za odnose s javnošću SDP-a. Predsjedništvo SDP BiH je izvršno-politički organ SDP BiH. Glavni odbor SDP BiH, na svojoj konstituirajućoj sjednici, bira: potpredsjednike.

Sdp predsjedništvo
Oko 2300 delegata SDP-a na jučerašnjoj je izbornoj konvenciji odlučilo da će u novi. Krene li Bernardiću loše, vrh SDP-a tražit će odgovornost. Najviše glasova dobili su Komadina, Lalovac i Rajko Ostojić. NOVA GRADIŠKA Novi predsjednik Kluba zastupnika SDP-a je Arsen Bauk, a potpredsjenici su Sabina Glasnovac i Gordan Maras, odlučilo je.


Sdp predsjedništvo
Prvi čovjek SDP-a u Šibeniku Franko Vidović bit će do lokalnih izbora vršitelj. Za lidera najveće oporbene stranke u Hrvatskoj natječe se sedam kandidata Davor Bernardić, Karolina Leaković, Orsat Miljenić, Ranko Ostojić. Nakon što je Zoran Milanović odustao od svoje stranke, u utrci za predsjedništvo SDP-a nalaze se tri žene: Vesna Škulić, Gordana Sobol i. SDP-ovci su danas birali cijeli stranački vrh. Na konvenciji u Zagrebu okupilo se oko. Na subotnjoj Konvenciji SDP-a održanoj u Zagrebu u subotu, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Krapinsko – zagorske županije. Zvanični profil Socijaldemokratske Partije Bosne i Hercegovine (SDP BiH) - Social Democratic Party of B&H. AktualnoBufretOversett denne siden7. Roberto Lujić želi u predsjedništvo SDP-a ali za Valentu.


Sdp predsjedništvo
Majda Huseinbašić Redžep Ismajlovski Sead Mahmuzić Alma Zildžić Edis Dervišagić Mirsad Jaraković Nusret Mamić Nedžad. Doista, i novo predsjedništvo i glavni odbor SDP-a nisu oporba za odbacivanje: imaju koalicijski kapacitet, mnogo stručnih ljudi i mogu kotirati. Nakon održanih izbora za predsjednika SDP-a, na Konvenciji SDP-a koja će se održati 16. To su saborski zastupnik Zdravko Ronko i vlasnik 034portala i. U predsjedništvo su na temelju regionalne kvote.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.