subota, 9. prosinca 2017.

Mp3 preko upaljača

Mp3 preko upaljača Auto radio FM-Mp3 trransmiter-upaljač20 objava21 velj 2011fm transmitter za auto20 objava6 velj 2010Više rezultata za forum. Može mi netko ukratko opisati cijeli postupak ugradnje. Stari radio najbolji način za slušanje mp3 pjesama26 tra 2013USB ugradnja u autoradio30 ožu 2009Car audio (i video) - sva pitanja i ostalo-ovdje!

Mp3 preko upaljača
I sad ja to ustekam u auto di je upaljac za cigarete, onda imam kabel koji je na jednu stranu. II▻MP3 FM TRANSMITER ZA AUTO Ako nemate auto-radio koji može puštati mp3. Spremljeno u privremenu memorijuSlično20. NOVO - Mp3 , FM modulator za auto upaljac MP3 FM TRANSMITER (MODULATOR) –NOVO- - MP3 plejer sa FM.
Mp3 preko upaljača
Kupindo - Kupovina preko Interneta.


MP3 player odasiljac za auto - dilema Malo je offtopic ali samo malo. GDE MOGU DA KUPIM ADPTER ZA UPALJAC U AUTU ZA MUZIKU? Mislis na onaj adapter da se preko radio frekvencije pusta MP3 na primer? Uređaj reproducira MP3 zapis s USB memorija i emitira ga preko FM. FM odašiljač uređaj za reprodukciju MP3 glazbe na autoradiju reprodukcija:mp3. Ove uređaje što rade preko FM-a rađe zaobiđi, osim što je kvaliteta zvuka. Ukljuci se u upaljac,na autoradiju se podesi FM frekvencija na kojoj modulator.


Interesantno je da cena varira od 1200 dinara do preko 2500 dinara.

Mp3 preko upaljača
Ovako, radim u Alpineu, izeo sam novi radio i stavio si u auto,jer sam u autu imao samo orginal kazetar od Mercedesa. SD ili MMC karticu u slot za kartice ili preko priloženog kabla priključite eksterni. Zvuci suludo ali istinito, neki dan sam u robotu kupio gadget koji spaja mp3 player(usb stick) sa zvucnicima preko upaljaca, na koji nacin nemam pojma. Hama adapter za utičnicu upaljača 88436. MP3 FM TRANSMITER MODULATOR NOVO- - MP3 plejer sa FM transmiterom modulatorom za automobil je uredjaj pomocu kojeg mozete da slusate muziku u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.